2015. július 17. Fb Sharing

Június 18-án véget ért a Magyar Fundraising Akadémia 12 hetes teszt tréningsorozata. Az Európai Fundraising Szövetség által is akkreditált „Fundraising College” elnevezésű képzési program magyarországi adaptálásával a szervezők, így a Human Dialog célja is az, hogy a magyar forrásszervezők gyakorlatorientált, napi munkájuk során eredményesen alkalmazható ismeretekhez jussanak.

Mennyire sikerült mindezt már a tesztkurzus során megvalósítani? A tapasztalatok biztatóak: a résztvevők és a trénerek aktív, egymást segítő szakmai közösséggé váltak, ami önmagában is nagy eredmény. A trénerek munkáját értékelő kérdőívek összegzésekor a teljes körű elégedettség értéke 91%-os lett, külön kiemelve, hogy már a képzés közben is remekül működött a knowhow-transzfer. Végül egy 25 kérdésből álló záróteszt keretében a résztvevők is számot adtak tudásukról. A több kiváló egyéni teljesítmény és a 72%-os átlag is alátámasztja a résztvevők rátermettségét és a program létjogosultságát.

A tapasztalatok alapján véglegesített képzési program a tervek szerint 2016 őszén indul újra. Jelentkezni, részletes tájékoztatást vagy személyes konzultációt kérni munkanapokon 9 és 14 óra között a +36 1 235 09 75-ös telefonszámon már most is lehet!

 

A képzés az Európai Unió támogatásával, a Lifelong Learning program keretében, a Leonardo da Vinci alprogram Innovációtranszfer projektjeként valósulhatott meg.