2017. június 22. Fb Sharing

Újabb 15 fővel bővült a Magyar Fundraising Akadémia végzőseinek szakmai közössége. A nyár elején minden hallgató sikerrel vette a tudáspróbát, így lezárult a 2017 tavaszán indított második évfolyam 3 hónapon át zajló képzése.

A „Civil szervezetek működése – Adománygyűjtés és kommunikációs ismeretek 2017” néven futó, 12 alkalomból álló program célul tűzte ki, hogy a résztvevők a civil szféra működésének minden fontos részterületében járatossá váljanak. Összesen 14 szakember tartott előadást és tréninget, szerteágazó témákban: civil jog, 1%, kommunikáció, online fundraising, céges adománygyűjtés … 

 

Az ismeretek átfogó bővítésén túl természetesen terep nyílt a kapcsolatok építésére is, ahogyan az egyik résztvevő fogalmazott: "Kialakultak barátságok. Nagyon jó kis csapat volt, tudunk egymásnak segíteni. Kommunikációs témában egyeztettünk már több mindent és közös projektet is tervezünk a jövőben."

2017 őszén újabb képzések indulnak a Fundraising Akadémián, rövid tréningek formájában, aktuális témákban (1%, jog, online kampányok).

Iratkozzon fel a Human Dialog hírlevelére, így első kézből értesül a friss hírekről!