2018. november 27. Fb Sharing

Büszkék vagyunk rá, hogy mostantól egyike lettünk azon 91 magyar vállalkozásnak, melyek hivatalosan is viselhetik az etikus jelzőt. 

Az idén immáron 19. alkalommal ítélték oda az Üzleti Etikai Díjat, a rangos kitüntetés 2000 óta kiemelkedő szerepet tölt be a magyar gazdasági életben tisztességesen, felelősen működő cégek elismerésében. 

A díjat László Ervin professzor, a Budapest Klub alapító elnöke, világhírű filozófus, író, számos akadémia tagja, és Demcsák Mária, a Piac & Profit üzleti magazin alapító főszerkesztője azzal a szándékkal hozták létre, hogy a magyar társadalom figyelmének középpontjába kerüljenek azok a hazai vállalkozások, amelyek felelős tevékenységükkel, gondolkodásukkal, a környezet és a társadalom érdekeivel összehangolt fejlesztéseikkel példát mutatnak. Az üzleti életben sikeres jelenlétükkel bizonyítékul szolgálnak, hogy a profit érdekei összeegyeztethetők a bolygó, az emberiség, a fenntartható fejlődés érdekeivel.

“Amikor először olvastam erről a díjról, márt tudtam, hogy rólunk szól. Három év, három próbálkozás kellett ahhoz, hogy végül az idén erre a díjra méltók legyünk, de ez alatt a három év alatt csak jobbak, felelősségteljesebbek lettünk, köszönjük ezt az ösztönzést” – hangsúlyozta Miha Tamás, tulajdonos-ügyvezető.