Human Dialog szolgáltatások: Adományozói hírlevél

Alapítványi/egyesületi hírlevélprogram

Kommunikációs eszköztárunk központi eleme a hosszú távú alapítványi/egyesületi hírlevélprogram. A szervezeti projekttevékenység részeként rendszeresen kiküldött kiadványok személyesen szólítják meg civilszervezete lehetséges pártfogóit. A hírlevélprogram költségvetése pontosan tervezhető, eredményei mérhetőek, így optimálisan alakítható a célok elérése érdekében. A több ezer fős támogatói bázis létrehozása a márkaépítési, a kommunikációs, a forrásteremtési és az szja 1% felajánlási célokat egyaránt segíti.

Adjon hírt alapítványa/egyesülete projektjeiről, sikereiről és terveiről rendszeresen, hogy az érdeklődők elkötelezett támogatókká válhassanak!


Szja 1% kampány

A nonprofit kommunikáció Effie-díjas specialistái vagyunk, cégünk a médiaszolgáltatók kiemelt partnere. Egyedülálló szaktudásunk, a civil szféra mélyreható ismerete és több mint 10 éves tapasztalatunk számtalan előnyt garantál ügyfeleinknek. Szja 1%-ra hangolt kampányainkkal megbízóink üzenetei gyakorlatilag az összes magyar internetezőt elérik, pontos szegmentálási és elemzési lehetőséggel, költséghatékony fizetési feltételekkel.

Fókuszban az eredménycentrikusság: ügyfeleink minden évben messze a civil szféra élmezőnyének átlaga feletti eredményeknek örvendhetnek, különösen büszkék vagyunk arra, hogy 2017-ben és 2018-ban is a legtöbb szja 1%-ot gyűjtő civilszervezetek top10-es listájából 4 ügyfeleink közül került ki!

Használja ki Ön is a lehetőséget, növelje költséghatékonyan szja 1%-os bevételeit!

Human Dialog szolgáltatások: 1% kampányok

Human Dialog szolgáltatások: Adománygyűjtő tanácsadás

Fundraising tanácsadás

Kiket érdekelhet civilszervezete tevékenysége? Hogyan érdemes megszólítania őket? Milyen eszközöket célszerű használnia? Milyen eredményekre számíthat?

Miha Tamás, a HD ügyvezetője, elismert civilkommunikációs-, fundraising- és marketingszakértő. 2007 óta mintegy 30 nonprofit szervezettel dolgozott együtt, a szervezeti menedzsment, a stratégiaalkotás és a forrásteremtés területén több mint 700 kampányt és projektet megvalósítva. Konferenciák és tréningek rendszeresen felkért előadójaként, a Magyar Fundraising Akadémia szakmai vezetőjeként a hazai és nemzetközi adományszervezési tapasztalatok, valamint a professzionális forrásteremtési gondolkodásmód közvetítője.

Forduljon hozzánk bizalommal, találjuk ki együtt, hogyan tehetjük még sikeresebbé szervezetét!


Online fundraising

Egy weboldal, Facebook-profil vagy YouTube-csatorna létrehozása még csak az eszközt biztosítja, a puszta internetes jelenlét azonban kevés. Jól szervezett, tudatosan felépített kommunikáció és forgalomgenerálás nélkül nem lehet számottevő konverziót elérni.

Ám kereső- és internetesjelenlét-optimalizálással, online fizetési felület kialakításával, kattintás alapú és Google Ad Grants hirdetésekkel, e-mail-kampányokkal, webvideókkal, testre szabott médiatervezéssel a civilszervezete iránt érdeklődőkből valódi támogatói közösséget építhet.

Online jelenlétét követő statisztikákkal és elemzésekkel támogatott, professzionális kampánymenedzsmenttel tesszük hatékonnyá.

Human Dialog szolgáltatások: Online marketing

Human Dialog szolgáltatások: Telemarketing

Telefonmarketing

A személyes kapcsolat erejét semmi nem múlja felül. A telefonhívás nagy előnye a közvetlenség és a személyes hangvétel mellett az interaktivitás és a gyors reakció, az azonnali válaszadás lehetősége.

A telefonmarketing a nonprofit kommunikáció speciális eszközeként leginkább alkalmas a lemorzsolódott támogatók újbóli megszólítására és aktiválására, vagy éppen olyan bonyolultabb, részletes ismertetést és figyelmességet igénylő rendszeres támogatási forma bevezetésére, mint a csoportos beszedéssel történő adományozás.

Mondjon Ön is személyesen köszönetet támogatóinak!


Médiaszereplés (PR)

A non-profit szervezetek legnagyobb kincse a bizalom, a minél eredményesebb érvényesülés záloga pedig a márkaismertség. A PR a bizalomépítés és a márkaépítés eszköze. A célzott médiaszereplések segítségével nagy tömegben és hatékonyan érhetők el a szervezet számára fontos társadalmi csoportok, közösségek. Az megszólított személyek a tájékoztatás mellett lehetőséget kaphatnak az ügyekben való részvételre.

Legyen szó médiamegjelenések generálásáról, sajtótájékoztatók összehívásáról vagy interjúlehetőségek szervezéséről, számíthat ránk, keressen minket!

Human Dialog szolgáltatások: public relations