2015. április 20. Fb Sharing

Látványos szakaszához ért 2015. március végén a Human Dialog közreműködésével indított Magyar Fundraising Akadémia.  Több hónapos előkészítő munkát követően elkezdődött az “éles” teszt, a két, 12 fős csoport 12 héten át heti kétszer vesz részt a képzés próbaváltozatán. A pályázat útján kiválasztott gyakorló magyar fundraiserek tesztelhetik saját tudásukat, miközben hasznos visszajelzéseket adhatnak a program tökéletesítése érdekében.

Az Európai Unió támogatásával, a Lifelong Learning program keretében, a Leonardo da Vinci alprogram Innovációtranszfer projektjeként valósul meg az Európai Fundraising Szövetség által is akkreditált „Fundraising College" elnevezésű képzés magyarországi adaptálása. A tréningsorozat célja, hogy hozzájáruljon a fundraising tudás magyarországi növekedéséhez, lehetőséget biztosítva a tanulni vágyó magyar forrásszervezőknek ismereteik bővítéséhez és a tapasztalatcseréhez.

A tanulságok alapján véglegesített képzési program a tervek szerint 2017 tavaszán indul élesben. Az érdeklődők jelentkezését már most várjuk, részletes tájékoztatást kérni vagy személyes konzultációra jelentkezni munkanapokon 9.00 és 14.00 óra között a +36 1 235 09 75-ös telefonszámon lehet.