2018. december 5. Fb Sharing

Immár tradíció cégünknél, hogy ügyfeleinknek és partnereinknek minél kreatívabb, egyedibb és a sablonos ajándékoktól elrugaszkodó meglepetést készítünk karácsonyra. Az elmúlt évek során különleges és inspiráló ötleteket sikerült díszbe öltöztetnünk számukra: festettünk kerámiát, készítettünk csokibonbonokat, majd gyertyát öntöttük. Idén ismét a gasztronómia világába csöppentünk: lekvárokat főztünk egy hangulatos workshop keretében.

A főzés során mindenki serényen kivette részét a munkából. A gyümölcsök és egyéb hozzávalók hosszas és alapos előkészítése után szakértő séf segítségével különleges ízvilágú lekvárokat alkottunk: karácsonyi fűszerezésű szilvalekvárt, kókuszos-ananászos narancslekvárt valamint szarvasgombás körtelekvárt. A csapatmunkát pedig egy közösen elkészített vacsorával zártuk, no és teszteltük a finomságokat, amelyekkel reméljük ügyfeleinknek is örömet fogunk okozni!