2016. október 28.

Társadalmi célú kampányok nyerték a díjak ötödét a 2016-os Effie-n

Elsőként a Vakok Szövetsége és a Human Dialog kapta meg a legújabb hazai Effie-kategória, a hatékony adománygyűjtő kampány díját.

Tovább

2016. október 17.

A Rex Állatszigeten jártunk

Az idei önkéntes napjukat a Human Dialog munkatársai a Rex állatmenhely lakói javára ajánlották fel.

Tovább

2016. október 14.

HD Adományindex: csúcsot döntött a harmadik negyedév is!

Nem szakadt meg az idei trend, minden korábbinál jelentősen magasabb szintet ütött meg a HD Adományindex értéke a július-szeptember időszakban is.

Tovább

2016. október 10.

Nyolcmilliárdos támogatást kaptak a civilek

Írja az origo.hu az 1%-os felajánlásokról és a 2016-os reprezentatív motivációs kutatásunkról szóló elemzésünkre hivatkozva.

Tovább

2016. szeptember 12.

A Vakok Szövetségével közös plakátunk is kint van az ARC kiállításon

Nagy örömünkre szolgál, hogy a civilszervezeteknek és ügynökségeknek közösen kiírt pályázaton a zsűri a nyertes munkák közé választotta óriásplakátunkat.

Tovább

2016. szeptember 2.

Új kisbusz segíti a vakvezető kutyák képzését

A Human Dialog kampányának, a Notebookspecialista internetes akciójának és a Pé-Ta autókereskedés jelentős engedményének köszönhetően új kisbuszt vásárolhatott a Vakok Szövetsége vakvezetőkutya-kiképző iskolája.

Tovább

2016. július 25.

HD Adományindex: rekord az első félév!

A második negyedévben is minden történelmi értéket felülmúlóan erős adományozási kedvet mutat a HD Adományindex. Mindebben ráadásul egy rekordgyenge április is benne van, ám ezt bőven kompenzálják a szokatlanul erős májusi és júniusi számok. Összességében, az egész első félévet tekintve még soha nem állt ilyen magasan az index értéke. Vajon hogyan alakul a nyári uborkaszezon?

Tovább

2016. május 9.

Civil Díjat nyertünk a mentőalapítvánnyal!

Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy az Országos Mentőszolgálat Alapítvány megbízásából készült munkánk, a „Tartsd életben! Újraélesztés egyszerűen és gyorsan” kisfilm nyerte el a 2016-os Civil Díjat a Legjobb kommunikációs kampány kategóriában.

Tovább

2016. április 25.

HD Adományindex: erős évkezdés

A februári kimagaslóan jó eredményt tovább erősítette a szezonálisan megszokottnál magasabb pontszámot hozó március, így a HD Adományindex az adományozási hajlandóság kedvező alakulását tanúsítja 2016 első 3 hónapjában. Bár havi rekordok ezúttal nem dőltek, de a negyedév összesített pontszáma felülmúl minden korábbi értéket.

Tovább