2018. december 7.

Jótékonyak a hazai cégek döntéshozói - a friss HD kutatásról cikkez a Forbes

Ismét átfogó kutatást készített a Human Dialog a magyarok adományozási szokásairól, idén azonban az átlagemberek helyett a magyarországi vállalatok voltak a fókuszban. 500, százmillió forint feletti árbevételű hazai céget kérdeztek arról, mennyit, hogyan és miért adományoznak.

Tovább

2018. december 5.

Ízzel-lélekkel főztünk ügyfeleinknek

Cégünk életében immár hagyománynak számít, hogy az ügyfeleinknek szánt karácsonyi ajándékokat egyedi, kreatív, kézműves formában álmodjuk és valósítjuk meg. Idén ínycsiklandó lekvárok készültek a HD kiskukták kezei alatt.

Tovább

2018. november 27.

Üzleti Etikai Díj a Human Dialognak

Büszkék vagyunk rá, hogy mostantól egyike lettünk azon 91 magyar vállalkozásnak, melyek hivatalosan is viselhetik az etikus jelzőt.

Tovább

2018. november 12.

Bala és az újraélesztés ismét a legjobbak között!

Újabb arany Effie-vel méltatta a reklámszakma az Országos Mentőszolgálat Alapítvány 2015-2017 közötti szja 1% kampányait, melyek a Human Dialoggal együttműködésben készültek. Ügyfelünkkel közös legújabb díjunk értékét tovább emeli, hogy multinacionális vállalatok üzleti érdekeltségű kampányaival versengve kapta a Bala sorozat a legmagasabb kitűntetést a reklámhatékonysági seregszemlén.

Tovább

2018. október 18.

Mennyit ér a civil 1%? – kampányértékelő workshop

Bár a felajánlók száma idén enyhén csökkent, a tavalyi visszaesés után a civil 1% mégis 1 milliárd forinttal többet ér! Mi az eredményesen szereplő civil szervezetek sikerének titka? Melyek a legfőbb tapasztalatok, hogyan érdemes mozgósítani a támogatóinkat és mikor kezdjünk kampányolni? Ezekre a kérdésekre is választ kaphattak a résztvevők az MFA október 4-i előadásán.

Tovább

2018. október 5.

Minősített Zöld Iroda lettünk!

A több hónapos felkészülési időszakban tett vállalásaink, valamint az irodai életünk környezettudatos szempontok szerinti átalakítása meghozta az eredményét: sikerrel zárult a szeptemberi audit, a Human Dialog Tóth Lőrinc utcai irodája kiérdemelte a Zöld Iroda Munkahely minősítést.

Tovább

2018. október 2.

Önkéntes szemétszedés a Városmajorban

A HD csapata az év egyik utolsó napos péntek késődélutánját az irodánk közelében található Városmajor megtisztításával töltötte. Köszönet az akciót kezdeményező Majorka bisztrónak és a Hegyvidéki Önkormányzatnak!

Tovább

2018. október 1.

Mit csinálnak másképp a sikeres 1%-ot gyűjtő civil szervezetek?

A tavalyi visszaesés után örömteli módon idén 1 milliárd forinttal több szja 1% jut a jogosult több tízezer civil szervezethez, még ha a felajánlók száma enyhén csökkent is. A Human Dialog és az Intren elemzése a profitline.hu-n.

Tovább

2018. augusztus 27.

Nyár és kismama búcsúztatás a Margitszigeten

Három munkatársunk is anyai örömök elé néz hamarosan, ezért hosszabb-rövidebb időre búcsút vettünk tőlük, egy nyárdélutáni piknik keretében. Ha idén decemberben még nem is, de jövőre így már két számjegyűre bővül a Human Dialog Mikulásparty gyermekrésztvevőinek száma!

Tovább