2019. március 29.

Csatlakoztunk a TeSzedd! önkénteseihez

A környezettudatosság jegyében újabb szemétszedő akcióban vettünk részt: a TeSzedd! idei megmozdulásán két budapesti helyszínen is gumikesztyűt és zsákot ragadtunk.

Tovább

2019. március 7.

Az első HD nyugdíjas: Ági

A Human Dialog jövőre nagykorú lesz, betölti a 18. életévét, de már 2019-re datálódik egy másik fontos mérföldkő: egy munkatársunk nyugdíjas státuszba lép, első alkalommal fordul elő ilyen cégünknél. A régi kollégák hűségét ezentúl jubileumi program keretében is elismerjük.

Tovább

2019. március 1.

Magyar Fundraising Akadémia: elindult a 3. évfolyam!

Professzionális adománygyűjtés és civil kommunikáció – 2019. február 21-én elstartolt az MFA új évfolyama. A 13 alkalmas prémium fundraiserképzés célja átfogó ismeretekkel vértezni fel a civilszervezetek munkatársait.

Tovább

2019. február 12.

A történet ereje

Hogyan segített egy hiteles, emberi történet az adománygyűjtésben, egy érzékeny területen működő, gyógyítással foglalkozó szervezetnek? A Gyermekgyógyítók példája.

Tovább

2018. december 11.

Kilenc kismanónk várta az idei HD Mikulást

Ahogyan azt a nyár végi kismamabúcsúztató óta vártuk és reméltük, a HD Mikulása ezúttal egy kisebb gyereksereghez érkezhetett december 5-én. A Mikulásparty résztvevőinek apraja, szám szerint kilenc kismanó, izgatottan leste, mit hozott idén a HD télapó.

Tovább

2018. december 7.

Jótékonyak a hazai cégek döntéshozói - a friss HD kutatásról cikkez a Forbes

Ismét átfogó kutatást készített a Human Dialog a magyarok adományozási szokásairól, idén azonban az átlagemberek helyett a magyarországi vállalatok voltak a fókuszban. 500, százmillió forint feletti árbevételű hazai céget kérdeztek arról, mennyit, hogyan és miért adományoznak.

Tovább

2018. december 5.

Ízzel-lélekkel főztünk ügyfeleinknek

Cégünk életében immár hagyománynak számít, hogy az ügyfeleinknek szánt karácsonyi ajándékokat egyedi, kreatív, kézműves formában álmodjuk és valósítjuk meg. Idén ínycsiklandó lekvárok készültek a HD kiskukták kezei alatt.

Tovább

2018. november 27.

Üzleti Etikai Díj a Human Dialognak

Büszkék vagyunk rá, hogy mostantól egyike lettünk azon 91 magyar vállalkozásnak, melyek hivatalosan is viselhetik az etikus jelzőt.

Tovább

2018. november 12.

Bala és az újraélesztés ismét a legjobbak között!

Újabb arany Effie-vel méltatta a reklámszakma az Országos Mentőszolgálat Alapítvány 2015-2017 közötti szja 1% kampányait, melyek a Human Dialoggal együttműködésben készültek. Ügyfelünkkel közös legújabb díjunk értékét tovább emeli, hogy multinacionális vállalatok üzleti érdekeltségű kampányaival versengve kapta a Bala sorozat a legmagasabb kitűntetést a reklámhatékonysági seregszemlén.

Tovább