2019. március 1.

Magyar Fundraising Akadémia: elindult a 3. évfolyam!

Professzionális adománygyűjtés és civil kommunikáció – 2019. február 21-én elstartolt az MFA új évfolyama. A 13 alkalmas prémium fundraiserképzés célja átfogó ismeretekkel vértezni fel a civilszervezetek munkatársait.

Tovább

2019. február 12.

A történet ereje

Hogyan segített egy hiteles, emberi történet az adománygyűjtésben, egy érzékeny területen működő, gyógyítással foglalkozó szervezetnek? A Gyermekgyógyítók példája.

Tovább

2018. december 11.

Kilenc kismanónk várta az idei HD Mikulást

Ahogyan azt a nyár végi kismamabúcsúztató óta vártuk és reméltük, a HD Mikulása ezúttal egy kisebb gyereksereghez érkezhetett december 5-én. A Mikulásparty résztvevőinek apraja, szám szerint kilenc kismanó, izgatottan leste, mit hozott idén a HD télapó.

Tovább

2018. december 7.

Jótékonyak a hazai cégek döntéshozói - a friss HD kutatásról cikkez a Forbes

Ismét átfogó kutatást készített a Human Dialog a magyarok adományozási szokásairól, idén azonban az átlagemberek helyett a magyarországi vállalatok voltak a fókuszban. 500, százmillió forint feletti árbevételű hazai céget kérdeztek arról, mennyit, hogyan és miért adományoznak.

Tovább

2018. december 5.

Ízzel-lélekkel főztünk ügyfeleinknek

Cégünk életében immár hagyománynak számít, hogy az ügyfeleinknek szánt karácsonyi ajándékokat egyedi, kreatív, kézműves formában álmodjuk és valósítjuk meg. Idén ínycsiklandó lekvárok készültek a HD kiskukták kezei alatt.

Tovább

2018. november 27.

Üzleti Etikai Díj a Human Dialognak

Büszkék vagyunk rá, hogy mostantól egyike lettünk azon 91 magyar vállalkozásnak, melyek hivatalosan is viselhetik az etikus jelzőt.

Tovább

2018. november 12.

Bala és az újraélesztés ismét a legjobbak között!

Újabb arany Effie-vel méltatta a reklámszakma az Országos Mentőszolgálat Alapítvány 2015-2017 közötti szja 1% kampányait, melyek a Human Dialoggal együttműködésben készültek. Ügyfelünkkel közös legújabb díjunk értékét tovább emeli, hogy multinacionális vállalatok üzleti érdekeltségű kampányaival versengve kapta a Bala sorozat a legmagasabb kitűntetést a reklámhatékonysági seregszemlén.

Tovább

2018. október 18.

Mennyit ér a civil 1%? – kampányértékelő workshop

Bár a felajánlók száma idén enyhén csökkent, a tavalyi visszaesés után a civil 1% mégis 1 milliárd forinttal többet ér! Mi az eredményesen szereplő civil szervezetek sikerének titka? Melyek a legfőbb tapasztalatok, hogyan érdemes mozgósítani a támogatóinkat és mikor kezdjünk kampányolni? Ezekre a kérdésekre is választ kaphattak a résztvevők az MFA október 4-i előadásán.

Tovább

2018. október 5.

Minősített Zöld Iroda lettünk!

A több hónapos felkészülési időszakban tett vállalásaink, valamint az irodai életünk környezettudatos szempontok szerinti átalakítása meghozta az eredményét: sikerrel zárult a szeptemberi audit, a Human Dialog Tóth Lőrinc utcai irodája kiérdemelte a Zöld Iroda Munkahely minősítést.

Tovább