2017. június 22.

Sikeres évzáró a Fundraising Akadémián

Újabb 15 fővel bővült a Magyar Fundraising Akadémia végzőseinek szakmai közössége. A nyár elején minden hallgató sikerrel vette a tudáspróbát, így lezárult a 2017 tavaszán indított második évfolyam 3 hónapon át zajló képzése.

Tovább

2017. május 19.

Milliárdok sorsáról dönthetnek a magyarok egyetlen tollvonással

Az idén elindított új e-szja rendszerrel kényelmesen el lehet készíteni a bevallástervezetet, ugyanakkor fennáll a veszélye annak, hogy az adózók figyelmét elkerüli egy fontos ügy: méghozzá a civileknek szánt egyszázalék kérdésköre - írja a Figyelő összeállítása az 1% aktualitásairól az MFA és a NAV civil fóruma kapcsán.

Tovább

2017. május 4.

Milliárdok sorsa a tét – Hajrá az 1%-ért!

A potenciális 1% felajánlók mozgósítása céljából sietett a civilek segítségére a NAV Észak-budapesti és Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága valamint a Magyar Fundraising Akadémia közös fóruma április 26-án. (gazdasagiportal.hu)

Tovább

2017. április 18.

Kampányhajrá az 1%-ért. Mire számíthatnak idén a civilek?

Helyzetértékelés és tanácsok a Millásreggeliben. Beszélgetés az 1% aktuális kérdéseiről Tóth Katával, a Bátor Tábor adománygyűjtési igazgatójával és Miha Tamás civilszakértővel.

Tovább

2017. március 20.

Új évfolyam a Fundraising Akadémián

Civil szervezetek működése – Adománygyűjtés és kommunikációs ismeretek 2017 címen elindult a Magyar Fundraising Akadémia új évfolyama.

Tovább

2017. február 28.

Mindent a civil 1%-ról – MR1 Kossuth

Mely civilszervezetek a legnépszerűbbek? Hogyan döntenek az adófizetők? Mi az 1% jelentősége? Hogyan kampányoljanak a civilek? NAV szóvivő, civilszervezetek vezetői és Miha Tamás civilkommunikációs szakértő beszélgetett az szja 1% aktualitásairól az MR1 Kossuth rádión.

Tovább

2017. február 21.

Prémium fundraiserképzés indul hamarosan

A március 21-én induló képzés átfogó tudást ad a sikeres forrásteremtéshez. Tapasztalt trénerek várják a civilszervezetek munkatársait, jelentkezzen Ön is!

Tovább

2017. február 20.

Négyezer forint, ami nem érdekel minden második magyart

Idén több millió magánszemélynek a NAV készíti el szja-bevallását. A tapasztalat szerint azok közül, akik nem maguk készítik a bevallásukat, jóval kevesebben rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról - idézi az Origo részletes 1% összeállításában a Human Dialog tavalyi kutatását.

Tovább

2016. november 17.

Online tréning a legjobb Maciarcoknak

Milyen szerepet kaphat az online média a civilek finanszírozásában? Hogyan fest egy jó honlap? Mitől lesz hatékony a forrásteremtés az interneten? A MACIARC verseny legjobbjai fél napos tréningen kaptak iránymutatást az online eszközök használatáról.

Tovább