2018. október 18.

Mennyit ér a civil 1%? – kampányértékelő workshop

Bár a felajánlók száma idén enyhén csökkent, a tavalyi visszaesés után a civil 1% mégis 1 milliárd forinttal többet ér! Mi az eredményesen szereplő civil szervezetek sikerének titka? Melyek a legfőbb tapasztalatok, hogyan érdemes mozgósítani a támogatóinkat és mikor kezdjünk kampányolni? Ezekre a kérdésekre is választ kaphattak a résztvevők az MFA október 4-i előadásán.

Tovább

2018. október 5.

Minősített Zöld Iroda lettünk!

A több hónapos felkészülési időszakban tett vállalásaink, valamint az irodai életünk környezettudatos szempontok szerinti átalakítása meghozta az eredményét: sikerrel zárult a szeptemberi audit, a Human Dialog Tóth Lőrinc utcai irodája kiérdemelte a Zöld Iroda Munkahely minősítést.

Tovább

2018. október 2.

Önkéntes szemétszedés a Városmajorban

A HD csapata az év egyik utolsó napos péntek késődélutánját az irodánk közelében található Városmajor megtisztításával töltötte. Köszönet az akciót kezdeményező Majorka bisztrónak és a Hegyvidéki Önkormányzatnak!

Tovább

2018. október 1.

Mit csinálnak másképp a sikeres 1%-ot gyűjtő civil szervezetek?

A tavalyi visszaesés után örömteli módon idén 1 milliárd forinttal több szja 1% jut a jogosult több tízezer civil szervezethez, még ha a felajánlók száma enyhén csökkent is. A Human Dialog és az Intren elemzése a profitline.hu-n.

Tovább

2018. augusztus 27.

Nyár és kismama búcsúztatás a Margitszigeten

Három munkatársunk is anyai örömök elé néz hamarosan, ezért hosszabb-rövidebb időre búcsút vettünk tőlük, egy nyárdélutáni piknik keretében. Ha idén decemberben még nem is, de jövőre így már két számjegyűre bővül a Human Dialog Mikulásparty gyermekrésztvevőinek száma!

Tovább

2018. augusztus 13.

Úton a Zöld Iroda minősítés felé

Új kihívás előtt a HD csapata: szeretnénk elnyerni a Zöld Iroda minősítést. A Követ Egyesület útmutatása alapján azon dolgozunk, hogy a már meglévő jó gyakorlatok mellett hogyan működjön irodánk még környezettudatosabban. Szeptemberben kiderül, elég „zöldek” vagyunk-e!

Tovább

2018. június 21.

Csapat épült a LEGO gyárban

Másfél évi várakozás után valósult meg régi tervünk, lehetőséget kaptunk a nyíregyházi LEGO gyár meglátogatására. A játékosság mellett inspirálólag hatott ránk a dán cég mottója: „Det bedste er ikke for godt”, azaz csak a legjobb lehet elég jó!

Tovább

2018. június 19.

Megmozdultunk a Kihívás Napja alkalmából

Első alkalommal nevezett a Human Dialog a Kihívás Napja versenybe idén, ami valójában május 30-ig egy hónapon át tartotta mozgásban a kollégákat. Az önkéntes programra kivétel nélkül minden munkatársunk bejelentkezett, így 2 céges csapatot is alakíthattunk.

Tovább

2018. május 22.

Ahol 2 az 1!

Tavaly óta Moldovában is rendelkezhetnek az adófizetők arról, hogy adójuk 2%-át mely civil szervezet kapja meg. Így újabb európai ország vezette be a Magyarországon szja 1+1 százalék felajánlásként immár több mint 20 éve működő, ún. százalékos adományozási rendszert.

Tovább