2016. november 17.

Online tréning a legjobb Maciarcoknak

Milyen szerepet kaphat az online média a civilek finanszírozásában? Hogyan fest egy jó honlap? Mitől lesz hatékony a forrásteremtés az interneten? A MACIARC verseny legjobbjai fél napos tréningen kaptak iránymutatást az online eszközök használatáról.

Tovább

2016. november 10.

10+1 tanács az 1%-os kampányhoz

Civilszervezetek, figyelem! Őszi szemináriumunkról szemezgettünk tanácsokat, melyek segítségével jövőre még hatékonyabban kampányolhattok az szja 1%-ért.

Tovább

2016. október 28.

Társadalmi célú kampányok nyerték a díjak ötödét a 2016-os Effie-n

Elsőként a Vakok Szövetsége és a Human Dialog kapta meg a legújabb hazai Effie-kategória, a hatékony adománygyűjtő kampány díját.

Tovább

2016. október 17.

A Rex Állatszigeten jártunk

Az idei önkéntes napjukat a Human Dialog munkatársai a Rex állatmenhely lakói javára ajánlották fel.

Tovább

2016. október 14.

HD Adományindex: csúcsot döntött a harmadik negyedév is!

Nem szakadt meg az idei trend, minden korábbinál jelentősen magasabb szintet ütött meg a HD Adományindex értéke a július-szeptember időszakban is.

Tovább

2016. október 10.

Nyolcmilliárdos támogatást kaptak a civilek

Írja az origo.hu az 1%-os felajánlásokról és a 2016-os reprezentatív motivációs kutatásunkról szóló elemzésünkre hivatkozva.

Tovább

2016. szeptember 12.

A Vakok Szövetségével közös plakátunk is kint van az ARC kiállításon

Nagy örömünkre szolgál, hogy a civilszervezeteknek és ügynökségeknek közösen kiírt pályázaton a zsűri a nyertes munkák közé választotta óriásplakátunkat.

Tovább

2016. szeptember 2.

Új kisbusz segíti a vakvezető kutyák képzését

A Human Dialog kampányának, a Notebookspecialista internetes akciójának és a Pé-Ta autókereskedés jelentős engedményének köszönhetően új kisbuszt vásárolhatott a Vakok Szövetsége vakvezetőkutya-kiképző iskolája.

Tovább

2016. július 25.

HD Adományindex: rekord az első félév!

A második negyedévben is minden történelmi értéket felülmúlóan erős adományozási kedvet mutat a HD Adományindex. Mindebben ráadásul egy rekordgyenge április is benne van, ám ezt bőven kompenzálják a szokatlanul erős májusi és júniusi számok. Összességében, az egész első félévet tekintve még soha nem állt ilyen magasan az index értéke. Vajon hogyan alakul a nyári uborkaszezon?

Tovább