2016. május 9.

Civil Díjat nyertünk a mentőalapítvánnyal!

Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy az Országos Mentőszolgálat Alapítvány megbízásából készült munkánk, a „Tartsd életben! Újraélesztés egyszerűen és gyorsan” kisfilm nyerte el a 2016-os Civil Díjat a Legjobb kommunikációs kampány kategóriában.

Tovább

2016. április 25.

HD Adományindex: erős évkezdés

A februári kimagaslóan jó eredményt tovább erősítette a szezonálisan megszokottnál magasabb pontszámot hozó március, így a HD Adományindex az adományozási hajlandóság kedvező alakulását tanúsítja 2016 első 3 hónapjában. Bár havi rekordok ezúttal nem dőltek, de a negyedév összesített pontszáma felülmúl minden korábbi értéket.

Tovább

2016. április 21.

Folytatódik a kampány Balával: idén az 1% a tét

A Valami Amerika 2 szereplői Győrfi Pállal egészültek ki. A mentős kampány második epizódjával újra nézettségi rekordokat döntünk.

Tovább

2016. február 24.

1+1%: kinek, mire, mi alapján adjuk, ha adjuk?

A Magyarul Balóval című műsor vendégei Tóth Kata, a Bátor Tábor munkatársa és Miha Tamás, a Human Dialog ügyvezetője voltak.

Tovább

2016. február 24.

Évek óta a leghatékonyabb ügynökségek között

Az ügynökségeket rangsoroló hatékonysági M+ Listán 2015-ben is az élmezőnyben végeztünk, ráadásul az addigi legjobb eredményt értük el!

Tovább

2016. február 24.

2015-ben is jelesre vizsgáztunk

Ügyfeleink elégedettsége elsődleges fokmérője munkánknak. Örülünk, hogy immár évek óta kiváló minősítést kapunk tőlük!

Tovább

2016. február 21.

Élesben megy a civil szervezetek zsarolása

Fenyegetéssel és zsarolással próbál civil szervezetektől pénzt kicsalni az Alapítványok Feketén Fehéren oldal.

Tovább

2016. február 9.

Együtt vívtunk az 1%-ért

Az egy hónapja befejezett nagymintás kutatásunk eredményei alapján rengeteg új statisztikával, tanáccsal és praktikus információval vártuk a Vívj te is sikeresen az 1%-ért! rendezvényünkre érkező civileket.

Tovább

2016. február 1.

Egy mindenkiért, mindenki egyért?

A Human Dialog friss kutatásából az is kiderült, sokan azért nem élnek a civil 1% felajánlásának lehetőségével, mert nincs elég információjuk róla. Miha Tamás civil kommunikációs szakértő volt a HírTV stúdiójában.

Tovább