2017. március 20.

Új évfolyam a Fundraising Akadémián

Civil szervezetek működése – Adománygyűjtés és kommunikációs ismeretek 2017 címen elindult a Magyar Fundraising Akadémia új évfolyama.

Tovább

2017. február 28.

Mindent a civil 1%-ról – MR1 Kossuth

Mely civilszervezetek a legnépszerűbbek? Hogyan döntenek az adófizetők? Mi az 1% jelentősége? Hogyan kampányoljanak a civilek? NAV szóvivő, civilszervezetek vezetői és Miha Tamás civilkommunikációs szakértő beszélgetett az szja 1% aktualitásairól az MR1 Kossuth rádión.

Tovább

2017. február 21.

Prémium fundraiserképzés indul hamarosan

A március 21-én induló képzés átfogó tudást ad a sikeres forrásteremtéshez. Tapasztalt trénerek várják a civilszervezetek munkatársait, jelentkezzen Ön is!

Tovább

2017. február 20.

Négyezer forint, ami nem érdekel minden második magyart

Idén több millió magánszemélynek a NAV készíti el szja-bevallását. A tapasztalat szerint azok közül, akik nem maguk készítik a bevallásukat, jóval kevesebben rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról - idézi az Origo részletes 1% összeállításában a Human Dialog tavalyi kutatását.

Tovább

2016. november 17.

Online tréning a legjobb Maciarcoknak

Milyen szerepet kaphat az online média a civilek finanszírozásában? Hogyan fest egy jó honlap? Mitől lesz hatékony a forrásteremtés az interneten? A MACIARC verseny legjobbjai fél napos tréningen kaptak iránymutatást az online eszközök használatáról.

Tovább

2016. november 10.

10+1 tanács az 1%-os kampányhoz

Civilszervezetek, figyelem! Őszi szemináriumunkról szemezgettünk tanácsokat, melyek segítségével jövőre még hatékonyabban kampányolhattok az szja 1%-ért.

Tovább

2016. október 28.

Társadalmi célú kampányok nyerték a díjak ötödét a 2016-os Effie-n

Elsőként a Vakok Szövetsége és a Human Dialog kapta meg a legújabb hazai Effie-kategória, a hatékony adománygyűjtő kampány díját.

Tovább

2016. október 17.

A Rex Állatszigeten jártunk

Az idei önkéntes napjukat a Human Dialog munkatársai a Rex állatmenhely lakói javára ajánlották fel.

Tovább

2016. október 14.

HD Adományindex: csúcsot döntött a harmadik negyedév is!

Nem szakadt meg az idei trend, minden korábbinál jelentősen magasabb szintet ütött meg a HD Adományindex értéke a július-szeptember időszakban is.

Tovább