2018. április 22.

Fát ültettünk, parkot szépítettünk a Föld Napján

Idei első önkéntes megmozdulásunkon az élhető városi környezetért munkálkodtunk: a Népligetben kertészkedtünk, fát ültettünk és parkot szépítettünk.

Tovább

2018. április 10.

Az adományozókat meg kell szólítani

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat karácsonyi adománygyűjtő levélakciója bebizonyította, hogy jó helyen kell kérni ahhoz, hogy kapjunk. Karácsonykor a céljuk az volt, hogy az adományozóikat minél hatékonyabban elérhessék, és minél szélesebb körű támogatói bázist építsenek ki.

Tovább

2018. március 26.

Idén több lesz? Kampányindító körkép az 1%-ról az MR1 Kossuth rádión

Az e-szja rendszer tavalyi debütálása után idén csak kisebb változások történnek az adóbevallások elkészítésének menetében. Mennyit ér a civil 1%? Mi történik az adófizetők pénzével? Hogyan kampányolhatnak sikeresen a civilek?

Tovább

2018. március 20.

Kitörési pontok az egyházi alapítványok fejlődésében

Elkötelezett, erősen kötődő, könnyen elérhető támogatók egyfelől, anyagi erőforrások és forrásteremtő szakmai ismeretek hiánya másfelől - az egyházi alapítványok lehetőségeit, fejlődésük esélyeit, kitörési pontjaikat elemzi cikkében Dr. Badacsonyi Zoltán jogi szakértő, a Magyar Fundraising Akadémia trénere.

Tovább

2018. március 1.

Vigyázz, kész, rajt! – 1% újratöltve

A legfrissebb adatok, a legújabb online trendek és az szja bevallási módozatok aktuális változásainak elemzése – tanácsokkal, konkrét megoldási javaslatokkal felvértezve vághatnak bele a 2018-as szja 1% kampányszezonba a Magyar Fundraising Akadémia február 22-i 1% workshopjának résztvevői.

Tovább

2018. február 13.

Rekordközelben az ügyfélelégedettség

Egy század százalékpont híján majdnem sikerült megismételnünk a 4 évvel ezelőtti rekordszintű ügyfélelégedettségi mutatót: az 1-től 5-ig terjedő skálán mért teljes elégedettségi mérőszámmal 4,79 pontra értékelték a Human Dialoggal közös munkát 2017-re ügyfeleink. Köszönjük!

Tovább

2017. december 11.

Jó volt kicsit újra gyereknek lenni

Látogatást tett a Human Dialognál a Mikulás, első alkalommal, de bevallottan hagyományteremtő céllal!

Tovább

2017. november 24.

Vastag pénztárcával, tudatosan és jótékony hangulatban készülünk a karácsonyra

Többet költünk majd, de a rászorulóknak is adunk: a magyarok több mint fele (57%) tervez karácsonyi jótékonykodást – derül ki a Cofidis Hitel Monitor friss felméréséből. A civilek sikeres karácsonyi adománygyűjtésében kulcsmomentum a kérés megtörténte – fűzte hozzá az eredményekhez Miha Tamás civilszakértő véleménycikkében.

Tovább

2017. november 24.

Exkluzív klubban: ezüst Effie Balának az 1%-ért

Szigorított a zsűrizés menetén és a díjak odaítélésének feltételein az Effie, ami felértékeli az idei elismeréseket a reklámhatékonysági versenyen. A társadalmi célú reklámok közül csak az 1% kategóriában osztottak Effie-t most.

Tovább