2017. augusztus 22. Fb Sharing

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány és Human Dialog 11 éve kezdett el együtt dolgozni: közös álmunk volt, hogy adománygyűjtő kommunikációs kampánysorozattal felépítsük azt a támogatói bázist, mely rendszeres adományok révén biztos hátteret tud adni a nevetéssel gyógyító bohócdoktorok országos munkájának. Nagyszerű volt látni, ahogy egyre bővült azok tábora, akik úgy gondolták, a kórházban fekvő gyermekek gyógyulásához hozzájárulhatnak a vidám vizitek, melyen a Piros Orr Bohócdoktorok szakmai hozzáértésükkel és spontaneitásukkal a zárkózott vagy éppen levert gyermekek és szülők arcára is mosolyt tudtak varázsolni.

Közös munkánk rendkívül sikeres volt, büszkén jelentjük, hogy 2016-ra az Alapítvány bevételének már több mint felét a magánadományozók biztosították!

 

Évek óta eredményes a közös munkánk. A 2016-os Effie-gálán például a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány – más partnerek mellett a Human Dialog által kivitelezett – 1%-os kampánya ezüst díjban részesült.

 

Éppen ezért örültünk a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány ötletének, miszerint a 20. születésnapi gálájukra a kiemelkedő magánadományozóiknak is meghívót küldenének. Hiszen még ha nem is tudnak eljönni az ünnepségre, a meghívás bizonyára jól esik nekik.

Az adományszervezés egyik alapszabálya szerint minden adományozónak küldött levélhez mellékelünk egy csekket, melyen eljuttathatja adományát a megkeresett személy. Így a Human Dialog és a Piros Orr Bohócdoktorok által megtervezett exkluzív 20. születésnapi meghívókat egy-egy csekkel együtt küldtük el.

Az eredmény hihetetlen volt: habár a megkeresett ezer kiemelkedő adományozóból csak páran tudtak jelen lenni a gálán, több mint 40 százalékuk válaszolt adománnyal a meghívóra. Ez fantasztikus eredmény, az akció több mint egymillió forint extra támogatást hozott az Alapítvány számára.

A születésnapi gálán mi is részt vehettünk, öröm volt látni az Alapítvány professzionális, egyben szívhez szóló ünnepségét.

Boldog 20. születésnapot kívánunk, Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány!