2017. február 28. Fb Sharing

Mely civilszervezetek a legnépszerűbbek? Hogyan döntenek az adófizetők? Mi az 1% jelentősége? Érdemes-e, és hogyan célszerű kampányolni a civileknek? NAV szóvivő, civilszervezetek vezetői és Miha Tamás civilkommunikációs szakértő beszélgetett az szja 1% aktualitásairól az MR1 Kossuth rádión.

Az egyéni vállalkozók szja bevallási határideje apropójából szentelte a február 27. délelőtti műsoridőt a civil 1% témájának az MR1 Kossuth rádió Napközben műsora. A NAV képviseletében Dr. Kis Péter András, az adóhatóság adószakmai szóvivője az aktuális trendekről beszélt, konkrét friss adatok ismertetésével.

Miha Tamás civilkommunikációs szakértőként korábbi kampányok tapasztalatait valamint a Human Dialog tavalyi szja 1%-os motivációs kutatásainak eredményeit osztotta meg.

A műsorban megszólal számos magyar civilszervezet képviselője, terveikről, eredményeikről, a civil 1% jelentőségéről beszélnek.

A teljes műsor meghallgatható az MR1 Kossuth rádió Hangtár archívumában (2017. február 27. délelőtt 9:30-tól a Napközben műsorában)