2019. június 24. Fb Sharing

Professzionális adománygyűjtés és civil kommunikáció 2019 címen immár a harmadik évfolyammal indult tavasszal a Magyar Fundraising Akadémia három hónapos kurzusa. A napi működésükbe szinte azonnal beépíthető gyakorlatot kínáló szakmai programot május végén tudáspróba zárta, amelyen minden diák eredményesen vizsgázott.

Ezúttal 13 civil szervezeti képviselő ült iskolapadba, hogy a 13 héten át tartó innovatív és gyakorlati előadássorozaton átfogó tudással vértezzék fel magukat a civil forrásteremtés minden fontos részterületén. A résztvevők több mint 25 remekbe szabott, jó hangulatú, interaktív foglalkozáson sajátíthatták el, hogyan gondolkodjanak stratégiában a kommunikációs kampányaik tervezésekor, és milyen technikákat érdemes beépíteni a kampánymenedzsmentbe az optimális forrásteremtés érdekében.

 

 

A kurzuson neves trénerektől, a civil kommunikáció elismert szakembereitől tanulhattak a hatékonyan működő online és offline forrásteremtési módszerektől a vizuális kommunikáción és céges adományozáson át az adatbázis-építés szabályoknak megfelelő módszeréről.

A napi működésükbe szinte azonnal beépíthető gyakorlatokat kínáló szakmai programot május végén tudáspróba zárta, amelyen minden diák eredményesen vizsgázott.

A nagy érdeklődésre tekintettel a tervek szerint legkésőbb 2 év múlva újra indul az MFA átfogó kurzusa!