2017. november 17. Fb Sharing

Az online adománygyűjtés eszközei témájában kaptak tréninget a 2017-es MACIARC-on óriásplakátokban már sikeres civilek a MagNet Banktól. Büszkék vagyunk rá, hogy idén is a Human Dialog, az MFA trénerei kapták a megtisztelő feladatot.

A MACIARC-on kiállító 10 nyertes (közülük kettő,a SUHANJ! Alapítvány és az MVGyOSz versenyműve a Human Dialog közreműködésével készült!) civilszervezet képviselői november 16-án a MagNet Bank jóvoltából fél napos képzés keretében bővíthették ismereteiket az online fundraising témakörében. 

A résztvevőket Erős Barbara, a MagNet Civil és Közösségi kapcsolatok osztály vezetője köszöntötte, eztán az online adománygyűjtés jelentőségét és stratégiai szerepét elemezte Miha Tamás, a Human Dialog ügyvezetője és a Magyar Fundraising Akadémia (MFA) szakmai vezetője.

Az ütőképes civil weboldalakról és a hatékony Facebook hirdetési kampányokról Dömötör Károly (MFA online marketing szakértő), míg a Google újdonságairól és lehetőségeiről Pere Patrícia (MFA senior online PPC kampánymenedzser) tartott tréninget.

Bízunk benne, az új ismeretek a résztvevő civilek hasznára válnak mindennapi forrásteremtő tevékenységük során!