2017. november 24. Fb Sharing

Szigorított a zsűrizés menetén és a díjak odaítélésének feltételein az Effie, ami felértékeli az idei elismeréseket: a tavalyi 54 után idén csak 36 Effie talált gazdára a díjátadó gálán. A társadalmi célú reklámok közül csak az 1% kategóriában osztottak Effie-t most, köztük az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak.

Idén is a már hagyományosnak mondható helyszín, a Vigadó adott otthont a 16. Effie reklámhatékonysági verseny ünnepélyes díjátadó gálaestjének, az esemény fényét és hangulatát Snétberger Ferenc és ifjú tehetséges tanítványai zenei aláfestése emelte.

A társadalmi célú reklám kategóriában most mindössze két díj talált gazdára, mind a Bátor Tábor, mind az Országos Mentőszolgálat Alapítvány az szja 1% kampányáért kapott ezüst Effie-t. Tavaly összesen 11 társadalmi célú kampány vitt haza Effie-t, 7-et közvetlenül civilszervezeteknek osztottak ki.

 

 

A Human Dialog büszke és gratulál ügyfelének, az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak a közreműködésünkkel megvalósult sikeres 1%-os kampányhoz és az így kiérdemelt rangos elismeréshez!