2019. december 1.

Megmérték: tényleg az e-adóbevallás miatt érkezik kevesebb 1 százalék a civilekhez

Az eszja-felület értékelése összességében nagyon pozitív, 87 százalék szerint a nyilatkozat kitöltése és benyújtása egyszerű. Mindemellett a nem rendelkezők 29 százaléka értékelné, ha még a mostaninál is egyszerűbb lenne a folyamat - idéz az Index a Human Dialog legújabb nagymintás kutatási projektjének eredményeiből. Idén az eSZJA és hatása az 1% felajánlásokra került terítékre.

Tovább

2019. november 7.

Újabb arany Effie az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak!

A tavalyi után ismét Arany Effie-t kapott a reklámhatékonysági seregszemlén az OMSZA és a Human Dialog a 2018-as szja 1% kampányért. Idén a 18. Effie díjátadó gálán mindössze 6 arany szobrocska talált gazdára, figyelemre méltő fejlemény, hogy ebből kettő társadalmi célú kampányokat jutalmazott.

Tovább

2019. október 28.

Többet ért az 1% idén, bár kevesebb a felajánló – az MFA szja 1% workshopon elemezte az eredményeket

Tovább erodálódott a civil 1%-ról rendelkező adófizetők tábora 2019-ben, a folyamat hátterében az ESZJA rendszer áll. A bérek növekedése okán mégis több jut a civileknek. Az MFA szokásos őszi workshopján kommunikációs- és adószakértő elemezték a helyzetet.

Tovább

2019. augusztus 30.

10 év a látássérültek szolgálatában

2019-et jubileumi évszámnak tekinthetjük a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségével (MVGYOSZ) közös együttműködésünk idővonalán. A mailing kampányaiban is transzparens szervezet mára közel 40.000 fős elkötelezett támogatói bázissal büszkélkedhet, ami jól tükrözi kommunikációs törekvéseik sikerességét.

Tovább

2019. július 10.

Amiről nehezen beszélünk

Számos civil szervezet van, amely olyan területen végzi a tevékenységét, amelyről nem könnyű beszélni. A hospice szolgálatok mindenképpen ilyenek. Fontos tevékenységről van szó, de nem könnyű a kommunikáció és az adománygyűjtés a hospice témakörében. Mi, a Magyar Hospice Alapítvánnyal együtt megpróbáltuk.

Tovább

2019. június 24.

Jól vizsgáztak a Magyar Fundraising Akadémia végzősei

Professzionális adománygyűjtés és civil kommunikáció 2019 címen immár a harmadik évfolyammal indult tavasszal a Magyar Fundraising Akadémia három hónapos kurzusa. A napi működésükbe szinte azonnal beépíthető gyakorlatot kínáló szakmai programot május végén tudáspróba zárta, amelyen minden diák eredményesen vizsgázott.

Tovább

2019. április 25.

Muti Hol Dolgozol Napot tartottunk az irodában

Csatlakozva a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom országosan meghirdetett eseményére, a Muti Hol Dolgozol Nap keretében mi is szeretettel láttuk a munkatársak gyermekeit, hogy betekintést nyerjenek a felnőttek „komoly” világába, és megismerjék, mivel is foglalkozik anya vagy apa nap mint nap a munkahelyén.

Tovább

2019. március 29.

Csatlakoztunk a TeSzedd! önkénteseihez

A környezettudatosság jegyében újabb szemétszedő akcióban vettünk részt: a TeSzedd! idei megmozdulásán két budapesti helyszínen is gumikesztyűt és zsákot ragadtunk.

Tovább

2019. március 7.

Az első HD nyugdíjas: Ági

A Human Dialog jövőre nagykorú lesz, betölti a 18. életévét, de már 2019-re datálódik egy másik fontos mérföldkő: egy munkatársunk nyugdíjas státuszba lép, első alkalommal fordul elő ilyen cégünknél. A régi kollégák hűségét ezentúl jubileumi program keretében is elismerjük.

Tovább