Cégünk, a Human Dialog Kft. politikai, vallási és üzleti értelemben is független direkt marketing és kommunikációs ügynökség. Elkötelezettségünk és célunk, hogy professzionális, kiemelkedő ár-érték arányú és ügyfélre szabott szolgáltatást nyújtsunk. Ennek a törekvésnek akarunk megfelelni, ez képezi értékrendünk alapját.

Feladataink teljesítésekor pozitív eredmények elérésére és a problémák megoldására törekszünk. Ez biztosítja ügyfeleink elégedettségét, ügynökségünk számára a hosszú távú nyereséges működést, számunkra pedig a biztos megélhetést.

Demokratikusan működő szervezetben dolgozunk, a döntések előkészítésekor törekszünk a konszenzusra, amely során a szolgálati út betartásával mindenki elmondhatja véleményét, és ezzel befolyásolhatja a döntéshozatal végkimenetelét.

A döntéshozó testületeink által hozott szabályokat, a vállalt határidőket, egyéb ígéreteinket mind ügyfeleink, mind szállítóink, mind pedig munkatársaink felé következetesen betartjuk, ha pedig ez mégsem valósulhat meg, nem mulasztjuk el az időbeli tájékoztatást.

Figyelmesek vagyunk ügyfeleink napi munkájára, önkéntes napok szervezésével, fizikai munkával is igyekszünk segíteni tevékenységüket.

Az ügyféligények teljesítésekor figyelembe vesszük munkatársaink és szállítóink érdekeit és elvárásait is, igyekszünk minden fél számára elfogadható döntéseket hozni.

Külső és belső kommunikációnkban betartjuk az etikett és az udvariasság szabályait, kerüljük a másik fél megsértését, a túlzott érzelmi megnyilvánulásokat, a kiabálást és a káromkodást.

Az ügynökséggel és a munkánkkal kapcsolatos problémáinkról őszintén beszélünk. Nézeteltérés esetén először mindig közvetlenül az érintettekkel próbáljuk meg tisztázni az ügyet, és törekszünk a pozitív megoldásra. Kifejezetten kerüljük a másik háta mögötti rosszindulatú vádaskodást, hangulatkeltést és az egymás elleni szervezkedést.

Tiszteletben tartjuk ügyfeleink, szállítóink és munkatársaink személyiségi jogait, a rájuk vonatkozó bizalmas információkat soha nem szolgáltatjuk ki.

A vallási és etnikai hovatartozás, a politikai meggyőződés, a nemi identitás és a kompenzációs csomag az egyes munkatársak magánügye, nem nyilvános munkahelyi téma. Emiatt senki nem provokálhatja munkahelyi környezetét, ugyanakkor senkit nem érhet támadás vallási hovatartozása, politikai meggyőződése, származása, nemi identitása, valamint fizetése és egyéb céges juttatásai miatt.

Összefogással, egymás segítésével törekszünk céljaink elérésére, ezáltal biztosítva az ügynökség nyugodt és kiszámítható működését, ügyfeleink és saját magunk előrehaladását és jövőjét!